evolution Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2011 Κανοντας κατι δοκιμες χθες ειδα οτι οταν ανοιγω το ΗΤ το cpuz βλεπει 2 πυρηνες 4 threads αν το κλεισω βλεπει κανονικα 4 πυρηνες Θεμα επεξεργαστη ? μητρικη ? λειτουργικο ?Motherboard Gigabyte x58-ocwindows 7 x64 ultimate γενικοτερα το συστημα τις υπογραφης δοκιμασα να περασω τελευταιο Bios (ξανα - δοκιμασα beta bios - clear cmos ) αλλα τιποταδοκιμασα και default αλλα τιποταδοκιμασα να βαλω manual τους πυρηνες αν βαλω εναν βλεπει σωστα 1 πυρηνα 2 thread αν βαλω 2 2-4 αντιχοιχα στους 3 μου διαβαζει παλι 2 πυρηνες 4 τhread το ιδιο και στο all Αν κλεισω το HT βλεπει κανονικα 4 πυρηνες 4 thread
evolution Οκτώβριος 23, 2011 Author #3 Οκτώβριος 23, 2011 Άμα τα βάλεις default?εκανα clear cmos και αφου Bootari το cpu z μου λει 2 πυρηνες 4 thread αν κλεισω HT βλεπει 4 πυρηνες------------------------------EDIT------------------------------To προβλημα μαλλον ηταν απο τα windows - η καποιο αλλο software driver η δεν ξερω εγω τι - με ενα φορματ λυθηκε προς το παρων ολα φενοντε καλα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.