dj Tony Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2004 Έχω κατεβάσει κάποια κομμάτια σε mp3 από το dc++, αλλά το Windows Media Player διαβάζει μόνο όσα έχουν ταχύτητα μετάδοσης γύρω στα 198kbps. Όσα είναι στα π.χ. 314kbps ή παραπάνω τζίφος. Τι μπορώ να κάνω; Δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Nero, καθώς ο Η/Υ είναι του πανεπιστημίου και είναι κλειδωμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούνιος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Τι κατάληξη έχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Τα kbps είναι το sample rate του mp3 και όχι ταχύτητα μετάδοσης. Μήπως τα mp3 με bitrate 320 (και όχι 314) είναι corrupted ή με variable bitrate και ο WMP δεν έχει codecs; Αν δεν έχεις privileges να αναβαθμίσεις ή να εγκαταστήσεις το winamp (το nero που σου κατέβηκε για να παίζεις mp3;) ζήτα το από τον administrator, μην πας να κάνεις τίποτα hackerιες και τα κάνεις χειρότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj Tony Ιούνιος 18, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Η κατάληξή τους είναι jah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 jah???και πως ξέρεις οτι ήταν/είναι mp3??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj Tony Ιούνιος 18, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Trendy είμαι καινούριος και από τη δεύτερη πρόταση σου δεν καταλαβαίνω τίποτα (bitrate, codecs etc.). Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να τα περάσω σε cd με το Media Player και δε γίνεται. Είναι μίσα σε διάρκεια από ότι θα πρεπε να είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 18, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 ’μα είναι μισά σε διάρκεια δεν περιμένεις καλύτερα να κατέβουν ολόκληρα γιατί αλλιώς θα είναι corrupted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 18, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Κατεβασε το Winamp.......και εγκατεστησε το σε ενα public φακελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj Tony Ιούνιος 19, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2004 Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όσον αφορά την κατάληξη jah αναφέρεται μάλλον στην ομάδα που πρωτοέβαλε το αρχείο, οπότε δεν έχει να κάνει με αυτό. Τα κομμάτια είναι mp3 και από το μέγεθος τους φαίνεται ότι έχουν κατέβει ολόκληρα. Αυτό που μου δημιουργεί προβλήματα είναι ο μεγάλος ρυθμός δειγματοληψίας τους. Θα δοκιμάσω την πρόταση του kallileo από Δευτέρα που θα έχω πρόσβαση στον Η/Υ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιούνιος 19, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από dj Tony [Σήμερα, στις 12:54] .. Αυτό που μου δημιουργεί προβλήματα είναι ο μεγάλος ρυθμός δειγματοληψίας τους.. :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj Tony Ιούνιος 19, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2004 Δεν μπορώ να ακούσω τα κομμάτια. Για αυτό μου δημιουργεί προβλήματα. Κι άσε τις κοροιδίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιούνιος 19, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2004 ελα ρε,μην θιγεσαι,στα πλαισια του αστειισμου το ειπα.αν θιγεσαι παντως,συγνωμη,και αμα σε εκανε πιο χαρουμενο προτιθεμαι να σβησω το post μου αμα το ζητησεις :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 19, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2004 Με τι τα κατεβάζεις; update στο media player από το windows update μπορείς να κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούνιος 19, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2004 Δεν είναι λογικό να μην παίζουν λόγω της μεγάλης δειγματοληψιας!! Τι είναι, ενισχυτής που ψαλιδίζει το σήμα? Τα αρχεία θα είναι corrupted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούνιος 19, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2004 Mια ερωτηση- σχετικα :OT: . Τι ειναι τα corrupted αρχεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 19, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2004 Αρχεία που δεν έχουν κατέβει σωστά και στο checksum χτυπάνε λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούνιος 19, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2004 Μια αναζήτηση στο eMule για jah μου έδωσε τα παρακάτω: ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj Tony Ιούνιος 21, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Αrapis εντάξει παρεξήγηση. Εγκατέστησα το winamp και τα παίζει μια χαρά. Αναβάθμιση του Media Player μάλλον δε μπορώ να κάνω. Το πρόβλημα της εγγραφής τους σε audio cd, όμως, εξακολουθεί να υπάρχει. Και το να τα έχω αποθηκευμένα στον Η/Υ του πανεπιστημίου δεν είναι και ότι καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 21, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Έχουν οι υπολογιστές του πανεπιστημίου CDR; Τότε ζήτα από τον admin να σου βάλει ένα πρόγραμμα για να τα γράψεις σε cd, αν έχεις WinXP δες μήπως παίζει ο built in CD-Recorder. Αλλιώς πάρε ένα εξωτερικό σκληρό se USB ή ένα flash σε usb που δε χρειάζονται drivers από 2k και άνω και κάνε τις μεταφορές σου σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj Tony Ιούνιος 22, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Βρηκα άκρη χάρη και στη βοήθεια σας. Το πρόβλημα ήταν ότι το Μedia Player για κάποιο άγνωστο λόγο είχε ένδειξη χρονικής διάρκειας για τα αρχεία μικρότερη από το κανονικό, αλλά τα έπαιζε κανονικά. Δεν τα αντέγραφε όμως σε cd ήχου λόγω της λανθασμένης ένδειξης. Εγκαθιστώντας το Nero τα αρχεία αντιγράφονται σε cd ήχου χωρίς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.