Jump to content

made in europe vs made in the usa

MarkG

Recommended Posts

Τσακιζει κοκκαλα θα λεγαμε η Ευρωπη....

χεχεχεχεχεχεχε

:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

Η ευρωπη φοραει σ-τ-ρ-ι-ν-γ-κ αλλα η αμερικη κανονικο βρακακι που εχει γινει στρινγκ....να μου πεις..οτι κ να βαλει στρινγκ θα της γινει με τετοια πλατεια.......λολ

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 22:04]

.... Καρβόσκοινο ειναι τεντωμένο !!!!

:jump: :jump: :jump:
Αρχική απάντηση από kostas578

USA rulezzz παιρνεις 2 σε συσκευασια μιας:p

Ειναι και αυτο μια αποψη.......

Καλά σε λίγο θα βγεί κανένα Gif που θα δείχνει την αμερικάνα να κουνιέται και την διπλανή της στο παγκάκι να μπαίνει σε τροχιά!!!!:p :p

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR

Καλά σε λίγο θα βγεί κανένα Gif που θα δείχνει την αμερικάνα να κουνιέται και την διπλανή της στο παγκάκι να μπαίνει σε τροχιά!!!!:p :p

Απίστευτος :laughing:

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR [Σήμερα, στις 02:59]

Ρε τρελλέ πως το σκέφτηκες αυτό????:worship: :worship: :worship: :worship:

Έχω λιώσει απο το γέλιο και ρε φίλε σοβαρά δάκρυσα.......

Μου το χρώσταγες αυτο το γέλιο απο εκείνη την ατάκα που είχα ρίξει στο lan έ???? (IQ.....) :D

τις ίδιες φωτογραφίες μου τις είχε στείλει φίλη πριν απο κανα χρόνο αλλά σαν Russia Vs USA :D:p

Αυτο το made in Europe ολα τα λεφτα...σου εχει και το filaki.gr εκει κατω γραμμενο...αχ ολο υπονουμενα ειναι αυτη η εικονα...:inlove:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.