georgel Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2004 Καλησπέρα σε όλους,Έχω μια 19Viesonic είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της.Αλλά δεν έχω πόλη χώρο και έλεγα να αγοράσω μια 19 TFT. Δεν είμαι όμως σίγουρος αν μπορώ να παίζω παιχνίδια με την ίδια άνεση που παίζω τώρα?Και πια μου προτείνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Είχα μία Sony G220 17" και πρόσφατα αγόρασα μία Sony x52. Τα παιχνίδια τα οποία παίζω είναι το UT2004, Need for Speed, Painkiller, και Rise Of Nations. Σε πληροφορώ ότι δεν είδα καμμία σοβαρή διαφορά στη TFT σε σχέση με την CRT. Go ahead! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 19, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2004 Μια χαρά θα παίζεις τα παιχνίδια, μην σου πω και καλύτερα επειδή δεν θα σε κουράζει η ακτινοβολία μετά από πολλές ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bold Ιούνιος 19, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2004 Υπάρχουν λογιών λογιών οθόνες TFT για να πάρεις μια στα μετρά σου πρέπει να προσεκσεις ορισμένα χαρακτηριστικά :-Τον λογο αντιθέσεις που κατά προτιμήσει 400/1 συνιστάτε (για παιχνίδια .) ή και μεγαλητερο-Τον χρόνο αποκρίσεις (βασικό χαρακτηριστικό, δείχνει ποσο γρήγορα αλλάζει η εικόνα .Οι ποιο κατάλληλες τιμες για να μη σου αφήνει κατάλοιπα/σκιές από προηγούμενες εικόνες είναι---->)25,20,16 msecs όσο μικρότερο τόσο καλύτερο !!!!! -Και πρόσεχε κα τι φωτεινότητα μην είναι τα παιχνίδια σου σκοτεινα (κοιτα και κανενα συγκριτικό τεστ από κανά περιοδικό............)Εγώ έχω 17 NEC δεν την συνιστώ αν και τα παιχνίδια παίζουν κανονικά ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Ιούνιος 19, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2004 Μια χαρά παίζεις παιχνίδια. αρκεί να έχει χρόνο απόκρισης από 20msecs και κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeBar Ιούνιος 20, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2004 Στις 19αρες δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλες με κατω των 25msec response. Σιγουρα θα εχεις λιγο ghosting αλλα κατα τη γνωμη μου τα οφελη ειναι πολυ περισσοτερα. Εγω δεν ξαναγυριζω στις crt πλεον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.