auditt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2011 καλησπερα παιδια θελω μια διευκρινηση εδω στα ξενα που ειμαι τωρα , μια φιλη μου ελληνιδα και αυτη. Εχει το iphone 4 με firmware 4.3.3 εγω μπορω να της κανω jailbreak σε αυτην την εκδοση χωρις επιπτωσεις? η επειδη υπαρχει και το 4.3.5 θα εχω προβλημα?? και κατι αλλο εγω εχω ενα 3gs jailbroken στην 4.3.3 εαν βαλω το ios 5 χωρις jb οι εφαρμογες που εχω ηδη περασει θα λειτουργουν κανονικα?? η θα συμβει κατι?? Ευχαριστω προκαταβολικα και αναμενω να μου λυσετε τις αποριες μιας και περι iphone δεν τον κατεχω οσο το hardware xaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2011 Με την 4.3.3, πας JailbreakMe 3.0 και γινονται ολα απλα κ γρηγορα και untethered !Απλα να ΜΗΝ αναβαθμισει σε 4.3.4 και πανω... Για το δικο σου, αν υποστηριζει το 5, θα το περασει και θα κρατισει τα apps (λογικα) κρατα ενα backup για καλου κακου Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 21, 2011 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2011 με επιφύλαξη όμως... καθότι πουλήθηκε το domain ΕΠΕΙΓΟΝ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ jailbreakme.com - iPhonehellas.gr - iPhone 4S | 4 | 3GS | 3G - iPad - iPod Touchαλλιώς και με resdn0w γίνεται Jailbreak iOS 4.3.3 with Redsn0w (Guide) Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 21, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2011 καταρχας φιλε μου σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση απο οσο ξερω για την 4.3.3 δεν γινεται jb με το προγραμμα redsnow οπως εδω ?? [ame=http://www.youtube.com/watch?v=skC3Eq0XKlU&feature=fvst]NEW Jailbreak 4.3.5/4.3.3/4.3.4 Untethered iPhone 4/3Gs iPod Touch 4G/3G & iPad-Redsn0w 0.9.6rc16 - YouTube[/ame] γιατι ετσι στο δικο μου που εχει 4.3.3 νομιζω αυτο με το jailbreak me ειναι για εκδωσεις 3. και κατι Οσο για το δικο μου iphone 3gs υποστηριζει το 5 απλα μηπως μπορεις να μου πεις πως κρατας back up επειδη ειμαι λιγο ασχετουλης σε αυτα?? p.s: λεφτερη σε ευχαριστω για την επισυμανση και την απαντηση φυσικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 21, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2011 οι εφαρμογες που εχω ηδη περασει θα λειτουργουν κανονικα?? η θα συμβει κατι?? Για το δικο σου, αν υποστηριζει το 5, θα το περασει και θα κρατισει τα apps (λογικα) κρατα ενα backup για καλου κακουΘα σου κρατήσει ΜΟΝΟ τις εφαρμογές που έχεις βάλει από το AppStore και έχεις κάνει προηγουμένως backup/sync/transfer purchase. Ότι έχεις βάλει από άλλες πηγές, πχ Cydia, το χάνεις. Ακόμα και αν κάνεις Jb στο 5.x κάποια στιγμή αργότερα, θα πρέπει να τις περάσεις από την αρχή. Ίσως κάποιες έχουν κρατήσει ρυθμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 21, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2011 Θα σου κρατήσει ΜΟΝΟ τις εφαρμογές που έχεις βάλει από το AppStore και έχεις κάνει προηγουμένως backup/sync/transfer purchase. Ότι έχεις βάλει από άλλες πηγές, πχ Cydia, το χάνεις. Ακόμα και αν κάνεις Jb στο 5.x κάποια στιγμή αργότερα, θα πρέπει να τις περάσεις από την αρχή. Ίσως κάποιες έχουν κρατήσει ρυθμίσεις.αρα τοτε καλυτερα να περιμενω να βγει jailbreak για το ios 5 ωστε να μην χασω οτι εχω περασει απο το cydiaη ακομη και τοτε παλυ θα χρειαστει να τα ξανα περασω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 21, 2011 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2011 με επιφύλαξη όμως... καθότι πουλήθηκε το domain ΕΠΕΙΓΟΝ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ jailbreakme.com - iPhonehellas.gr - iPhone 4S | 4 | 3GS | 3G - iPad - iPod Touchαλλιώς και με resdn0w γίνεται Jailbreak iOS 4.3.3 with Redsn0w (Guide) Το domain το αγορασε ο saurik, οποτε no sweat ! Το λεει στην δευτερη σελιδα τελευταιο ποστ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 21, 2011 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2011 αρα τοτε καλυτερα να περιμενω να βγει jailbreak για το ios 5 ωστε να μην χασω οτι εχω περασει απο το cydiaη ακομη και τοτε παλυ θα χρειαστει να τα ξανα περασω??Ακόμα και τότε. Εκτός αν υπάρχει κάποιο εργαλείο/εφαρμογή που να μπορεί να στα κάνει κι αυτά backup. Δεν το έχω ψάξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 21, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2011 καταλαβα ευχαριστω πολυ για την ενημερωση παιδια μου λυθηκαν ολες οι αποριεςεκτος απο το πως κανουμε back up το κινητο ωστε εαν γινει καποια βλακεια να μπορω να το επαναφαιρωμηπως μπορεις να μου πει καποιος παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 21, 2011 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2011 Αν ΔΕΝ ειναι jailbreak, ανοιγεις Itunes, δεκι κλικ πανω στο κινητο και backup. Αν ειναι, υπαρχουν κατι εφαρμογες που κανουν save τα repositories και τα Apps, αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει κατι. Google it Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 21, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2011 μαλιστα ωραια ευχαριστω πολυ προς το παρων δεν εχω αλλες αποριες ευχαριστω πολυ παιδια για τον χρονο σας Να σται καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 21, 2011 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2011 Για Jailbroken εφαρμογές χρησιμοποιήστε το AptBackup. Υπάρχει και το AppBackup για τις επίσημες εφαρμογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 21, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2011 να σαι καλα φιλε μου thx for the info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.