SpawNerGR Οκτώβριος 23, 2011 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Δε θέλω να σε στεναχωρήσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Οκτώβριος 23, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 μην με στεναχωρησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 23, 2011 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Θα στο πώ αλλιώς, που θες να δείς διαφορά για να ασχοληθείς, με τον διπύρηνο, με την στοκ ψύκτρα και το overclocking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Οκτώβριος 23, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 αν αλλαξω ψυκτρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 23, 2011 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Αφού έβαλες το AISuite πειραματίσου και δες απο εκεί μέσα, δηλαδή σε πρώτη φάση παίξε safe, και μην αλλάξεις τίποτα, μέχρι σε full load φτάσεις 65-70 βαθμούς και κανένα ανεμιστηράκι 12cm αν μπορείς απο πίσω για να σε βοηθήσει στην αποβολή της θερμοκρασίας απο το κουτί... 5 ευρώ για το ανεμιστηράκι δηλαδή, 2-3 αν το πάρεις μεταχειρισμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Οκτώβριος 23, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 δεν μπορω να βαλω 120 γιατι δεν χωραει αλλα εχει και δευτερη θεση για 80δεν θελω να κανω overclocking ακομη αλλα οταν θα θελησω να ξερω αν μπορω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 23, 2011 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Μπορείς φίλε, άσε τα κομπλεξικά τα δικά μου με 6πύρηνα και άλλα προιόντα μάρκετινγκ.Αν το γουστάρεις θα το σηκώσει το OC ακόμα και με την στοκ την ψύκτρα.Έναν ροοστάτη να βάλεις πίσω στα ανεμιστηράκια για να μην σε παίρνουν τα μικρά τα αυτιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Οκτώβριος 23, 2011 Author #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ με ενα ροοστατη;τι εννοεις;(Μπορείς φίλε, άσε τα κομπλεξικά τα δικά μου με 6πύρηνα και άλλα προιόντα μάρκετινγκ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 23, 2011 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Πηγή: Adding Fan Speed Control | bit-tech.net Όσο για το σχόλιο, εννοώ προχώρα με την στοκ ψύκτρα όπως είσαι. Δε χρειάζεται να δώσεις τίποτα απο λεφτά για να κάνεις OC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Οκτώβριος 23, 2011 Author #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 που θατον βρω τον ροοστατη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Οκτώβριος 23, 2011 Author #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 τωρα εχω με το mozilla ανοιχτο 30 βαθμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 23, 2011 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Ενοείς που θα τον στηρίξεις ή που θα τον χρειαστείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Οκτώβριος 23, 2011 Author #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 απο που θα το παρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 23, 2011 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Απο το μαγαζί ηλεκτρονικών της γειτονιάς σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Οκτώβριος 23, 2011 Author #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 οκ ευχαριστω εχω το ενα ανεμηστηρι στη μιτρηκη και το αλλο με molex και βρηκα αυτο για να το βαλω στη μητρικη για το ρυθμιζω απο το aisuite4 pin molex to 3 pin PC fan adapter cable | eBayτι λες η να τα φτιαξω ροοστατη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 23, 2011 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Μπορείς να βάλεις και τα δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Οκτώβριος 23, 2011 Author #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 για αρχη θα δοκιμασω με τον ροοστατη και βλεπουμε οκ σε ευχαριστω παρα πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 23, 2011 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Τίποτα φίλε μου, ευχαρίστησή μου και όταν ξεκινήσεις με το OC δώσε και καμια φωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Οκτώβριος 23, 2011 Author #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 οκ αλλα αποκλειεται τωρα σε κανενα μηνα και θατο σκεφτω γιατι φοβαμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 23, 2011 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Να κάνεις backup πρώτα τα αρχεία σου και να μην φοβάσαι.Δε γενηθήκαμε με έμφυτες τις εμπειρίες μας, τις αποκτήσαμε.Και είπαμε θα παίξεις λίγο και safe με το AISuite, αν δεις ότι κολάει ή σε πετάει μπλέ οθόνες, επειδή είναι πρόγραμμα που ξεκινάει κατα την εκκίνηση, προφανώς δε θα σε αφήνει να μπεις στο λειτουρικό, οπότε θα πρέπει να μπεις ασφαλής λειτουργία και να το αφαιρέσεις ή στην χειρότερη περίπτωση και αφού έχει κάνει το backup σου, θα κάνεις πάλι format.Λύσεις τύπου να βγάλεις την μπαταρία απο την μητρική για να επαναφέρεις το σύστημα, δε πιστεύω πως θα σε βοηθήσουν, αφού όπως προείπα, κάθε φορά που θα ξεκινάς το λειτουργικό, αυτό θα ξεκινάει αυτόματα, με αποτέλεσμα αν είναι λάθος οι ρυθμίσεις ή πολύ μεγάλα τα νούμερα που του έχεις βάλει για να πετύχεις ταχύτητα στον επεξεργαστή, να μην μπορεί να ξεκινήσει και να κολάει ή να σε πετάει μπλέ οθόνες, γιατί δεν θα μπορεί να συνεχίσει, αλλα υπάρχει ένα ωραίο ρητό που λένε "Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται".Αν έχεις εγγύηση για τα πράγματά σου άλλος ένας λόγος για τους βγάλεις το λάδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.