elelilip Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2011 Θελω να αγορασω ενα λαπτοπ και ...Ειμαι περιεργος να μαθω γιατι αυτα τα 2 εχουν την ιδια τιμη.. και ποιο αξιζει περισσοτερο...http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10100063http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10100067 αυτο εδω προφανως εχει καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα ιδια τιμη με το παραπανω.... Και εν τελει αν αξιζει να γλυτωσω 100 ευρω και να παρω το παρακατω....http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10100265Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Οκτώβριος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 Καταρχας καλως ορισες..Λοιπον,το λαπτοπ για τι χρηση προοριζεται?Τα 2 με τα 599 που ανεφερες εχουν την ιδια τιμη γιατι πολυ απλα το ενα(1ο)εχει την 6470 καρτα γραφικων και υστερει σε επεξεργαστικη ισχυ(cpu) και σκληρο δισκο(320giga εναντι 500giga)σε σχεση με το αλλο(2ο).Αρα,εαν θελεις πιο πολυ ταχυτητα επιλεγεις το 2ο(εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων),εαν παιζεις και κανα παιχνιδακι,τοτε πας για το 1ο.Παντως κοιταξε και σε καποιο αλλο καταστημα.Με αυτα τα λεφτα μπορεις να βρεις πολυ καλυτερο λαπτοπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elelilip Οκτώβριος 20, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 Ευχαριστω..Το λαπτοπ το θελω κυριως για ολα πανω κατω.. αλλα ενταξει οχι και να παιζω τρελα games.. Θελω σιγουρα για photoshop(οχι επαγγελματικα) , ταινιες , μουσικουλα και κανα παιχνιδακι που δεν θελει πολυ καλες επιδοσεις... για το 3ο? τι εχεις να πεις?.. Επιλεγω απο το συγκεκριμενο καταστημα γτ εχουμε μια προσφορα για καμποσες ατοκες δοσεις.. που στην παρουσα φαση με βολευει πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 20, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 To τριτο να παρεις φιλε μου να πας σε dell ειναι πολυ καλη επιλογη και καλη τιμουλα απο τι καταλαβα ειναι αυτο Dell Inspiron Q15R N5110 (i3-2310M/3GB/320GB/Radeon HD6470M) | Skroutz.gr εαν ειναι ετσι σε καλυπτει σε ολα τα παραπανω που θες να κανεις μην πας σε acer δεν συγκρινεται η dell with acer ενας i3 + 6470 θα σε καλυψουν! go for it Link to comment Share on other sites More sharing options...
elelilip Οκτώβριος 20, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 Με μπερδεψες λιγο φιλε μου... το τριτο ειναι το Αcer... εσυ λες να παω για το 1ο σωστα?.. 4gb ram , 6470 gpu , kai i3 cpu... <--- αυτο που εχω στο 1ο λινκ ετσι? (Συγνωμη απλα μπερδευτικα και θελω να ειμαι σιγουρος... ) Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και τον χρονο σου για την απαντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 20, 2011 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 ναι δικο μου το λαθος αγορινα για αυτο το dell μιλουσα με τον i3 και την 6470 μακρια απο acer φιλε μου dell αλλη φαση ,αλλη ποιοτητα κατασκευης Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Οκτώβριος 20, 2011 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 Go for it!Καλες αγορες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elelilip Οκτώβριος 20, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 Ευχαριστω πολυ ρε παιδες για την βοηθεια σας... ναστε καλα... Την τριτη λογικα το τσιμπαω το Dellaki μου... Θα σας πω τις εμπειριες - αποψεις μου !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 21, 2011 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2011 Aντε καλες αγορες και δεν θα σε απογοητευση και στο μελλον του βαζεις εναν ssd πανω και απλα θα φυσαει το λαπτοπ μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.