jdrogas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2004 Παιδια καλημερα μεχρι αυριο το μεσημερι πρεπει να εχω παραγγελει μητρικη. Δεν εχω pc και μου ειναι δυσκολο να δω reviews και να ψαξω.Αυτο που εχω στο μυαλο μου ειναι ABIT IC7-G αλλα μου λενε οτι δεν δινει στις μνημες πανω απο 2.85 και εγω εχω ocz pc 4000 golden 1gb-kit-dual-channel που εχουν default 2.80v.Η IC7-MAX 3 τι λεει? Καλα λογια επισης εχω ακουσει για την ASUSP4C800-E DELUXE.Θελω βοηθεια αμεσα δεν με πειραζει το κοστος με ενδιαφερει το oveclocking σταθερες τασεις αξιοπιστια γιατι ηδη καηκα απο μια αρκετα ακριβη MSI 875.Εχω sp-94-enermax-0.90 καλες μνημες και επεξεργαστη ενα καινουργιο 3.2 northwood που θελω να τον στρωσω απ την αρχη για να ανεβει καλα.Επισης να αναφερω οτι αποκλειεται να ασχοληθω με mod.Αυτα και περιμενω βοηθεια αμεσα.Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Γεια χαρά, την δική μου άποψη την ξέρεις. Ή πήγαινε για την ic7max3 ή την AI7 Πολύ καλή επιλογή η asus, αλλά πάλι θα έχεις περιορισμό στο Vdim-μιας και δεν θέλεις να μοντάρεις τίποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Αρχική απάντηση από RootXΠολύ καλή επιλογή η asus, αλλά πάλι θα έχεις περιορισμό στο Vdim-μιας και δεν θέλεις να μοντάρεις τίποτε. Βαλε και τα γ@μο-mosfet !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Αν δεν κανεις mod τοτε καλυτερα μην παιρνεις Asus. Ισως μια Max3.Και η DFI 3.3 δινει στις μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Αν δεν κανεις mod τοτε καλυτερα μην παιρνεις Asus. Ισως μια Max3.Και η DFI 3.3 δινει στις μνημες. Στην MAX3 δεν δουλεύει το vdimm πάνω από 2.8 λόγω VTT και η DFI δίνει maximum 2.94 ακόμα και με mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Ιούνιος 18, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Απο ότι βλέπω θα πας για 1:1 οπότε η IC7-MAX 3 είναι μια πολύ καλή λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούνιος 18, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Παιδια ρωτησα ανθρωπο στην αμπιτ και η μαχ πολλα rma μου ειπαν ic7-g και τελειωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 18, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Αν θές 1:1 τότε μόνο Abit. Αν πας σε Divider πρέπει κατα πάσα πιθανότητα να την μοντάρεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούνιος 18, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Παιδια οι μνημες μου δεν με κολλανε θελω 1/1 απαραιτητα τωρα δεν ξερω ο επεξεργαστης που πηρα 3.2 ειναι SL6WG-MALAY L344B465 τι λεει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.