TheLab.gr Logo

Επιστροφή   TheLab.gr > TheLab.gr > Reviews > SSD's, HDD's and Controllers Reviews

Σχολιασμός

Εργαλεία Review Τρόποι εμφάνισης
Xigmatek Lighter 60GB 1.8" Pocket Storage Review
Xigmatek Lighter 60GB 1.8" Pocket Storage Review
Δημοσιεύτηκε από Nephilim - 03-01-10
Συντελεστές Review
Reviewers
Nephilim
Φωτογραφίες
Nephilim
Επιμέλεια Κειμένου
Nephilim,crmaris

Βαθμολογία
Χαρακτηριστικά
90%90%90%
4,5
Τιμή
100%100%100%
5,0
Χρηστικότητα
90%90%90%
4,5
Επιδόσεις
70%70%70%
3,5
Μέσος όρος: 88%

Εργαλεία Review
Page 1

Η Ταϊβανέζικη εταιρία Xigmatek έγινε γνωστή στην Ελληνική αγορά χάρης σε μια γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει ανεμιστήρες, χαμηλής τιμής αλλά ικανοποιητικής ποιότητας ψύκτρες επεξεργαστών και κουτιά υπολογιστών, με τα τελευταία να έχουν λανσαριστεί πρόσφατα.
Αυτή τη φορά δε θα δούμε κάτι από τα παραπάνω αλλά την πρόταση της σε μια διαφορετική κατηγορία,
αυτή του mobile storage.
Οι σχεδιαστές της Xigmatek είχαν κέφια και έδωσαν μια ιδιαίτερη μορφή στο προϊόν που θα "εξετάσουμε" διεξοδικά δίνοντας στον 1.8 ιντσών σκληρό δίσκο design αναπτήρα από όπου πήρε και το εμπορικό όνομα του!

Contents
Παλιά 03-01-10, 11:53   #1
Spyrious
Gold Member

Το avatar του χρήστη Spyrious

Πολύ όμορφο.Να ήταν και λίγο πιο γρήγορο θα ήταν άψογο.

Παλιά 03-01-10, 13:01   #2
Jerry007
Revelant to my interests

Το avatar του χρήστη Jerry007

Πολύ όμορφο και πρακτικό.
Η Xigmatek έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στα προϊόντα της

Ωραίο review Neph

Asus Maximus Formula/-/QX9650@3.6GHz/-/4GB Corsair XMS2 DHX/-/Connect3d 4890 Musashi/-/ Creative Xfi Titanium /-/Sennheiser HD555/-/Altec Lansing MX5021 /-/Intel X25-M 80GB/-/Seagate 500GBX2 Storage/-/CM Stacker 832+Nexus fans/-/Thermaltake Toughpower 750/-/Samsung Syncmaster 2232BW/-/Logitech G19/-/Logitech G500 on Steelseries QCK
Too old...
Θέλω και γω να ενημερώνομαι για τον κόσμο της τεχνολογίας πρώτος, έγκυρα και σφαιρικά!
Ο χρήστης Jerry007 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-10, 15:54   #3
nikchris
Registered User

Το avatar του χρήστη nikchris

Nα αναβε και κανα τσιγαρο καλα θα ηταν
Ο χρήστης nikchris δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-10, 17:54   #4
spdrosin
Registered User

Το avatar του χρήστη spdrosin

Μπράβο για την παρουσίαση. Ευχαριστούμε.

CPU:Intel Core2Duo E6700 > Cooler:Thermaltake Mini Typhoon Value Pack Mobo:Asus Commando RAM:Crucial Ballistix Tracer DDR2 PC2-8500 2X1GB VGA:Gigabyte GTS250 1GB HDDs:3 x Western Digital - Raptor 74GB, AAKS 320GB & YS 250GB PSU:Enermax Infiniti 720W DVD-RWs:2 x Sony NEC - AD-7173S & 7170S Case:Thermaltake Kandalf VA9000BWS Monitor:LG L1900E Speakers:Logitech Z-2300
Keyboard & Mouse:Logitech Cordless Desktop Wave Gamepad:Logitech Cordless Rumblepad 2 Router:Thomson TG585v7
Ο χρήστης spdrosin δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-10, 19:25   #5
masteripper
Registered User

Το avatar του χρήστη masteripper

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο nikchris Εμφάνιση μηνυμάτων
Nα αναβε και κανα τσιγαρο καλα θα ηταν
Αυτο μου άρεσε ...καλοοοοό
Ο χρήστης masteripper δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-10, 22:45   #6
AGRIMI
Registered User

πολύ όμορφο και οι επιδόσεις του άκρως ικανοποιητικές

Παλιά 04-01-10, 03:14   #7
x-treme
Registered User

Το γεγονός πως θέλει καλώδιο usb είναι λίγο μ@μ@κία... Αν είχε ενσωματομένο βύσμα ή (καλύτερα ακόμα) retractable καλώδιο θα τα έσπαγε. Βέβαια εντάξει, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα σε τέτοιο μέγεθος.
Ο χρήστης x-treme δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-01-10, 20:25   #8
katerinoula
Registered User

εμένα μου θυμίζει Ελληνική ταινία με το Νίκο Γαλανό ο αναπτήρας...
κατά τα άλλα είναι μια αποτυχία, άργησε περίπου 2 με 3 χρόνια, σήμερα δεν έχει τίποτα να προσφέρει.
Δεν αναφέρθηκε στο review πως συμπεριφέρεται σε πτώσεις και το κατά πόσο ευαίσθητος είναι στη μεταφορά του, μπορείς να το πετάξεις χύμα σε μια μπανάνα; αν πέσει από το γραφείο κάτω στο πάτωμα θα ζήσει η θα τινάξει τα πόδια του;

+1, x-treme :Το γεγονός πως θέλει καλώδιο usb είναι λίγο μ@μ@κία... Αν είχε ενσωματομένο βύσμα ή (καλύτερα ακόμα) retractable καλώδιο θα τα έσπαγε. Βέβαια εντάξει, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα σε τέτοιο μέγεθος.
Ο χρήστης katerinoula δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-01-10, 22:55   #9
GoriLLakoS
No Bull**** Please

Το avatar του χρήστη GoriLLakoS

Πολύ όμορφη η παρουσίαση αλλά έιμαι αντίθετος με την βαθμολογία στο θέμα της τιμής.
Πλέον βρίσκεις με πάνω κάτω τις ίδιες διαστάσεις (1.8"), 120GB (τα 2πλάσια δηλαδή, με 79€) δηλαδή ο δείκτης GB/€ πάει στο 0,65€-1GB .
Το 5 είναι υπερβολικό, ένα 3 θα ήταν οκ νομίζω

Προσωπική μου άποψη τώρα, δεν μου αρέσει ο σχεδιασμός του δίσκοu, Μοιάζει παλιομοδίτικος και όχι μοντέρνος !

Παλιά 17-01-10, 20:04   #10
BloodMage
Registered User

Το avatar του χρήστη BloodMage

nice review.....κατατοπιστικότατος! xD

nice review!!

nice review & nice case! xD

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nephilim : 17-01-10 στις 20:11. Αιτία: κοφτο.
Ο χρήστης BloodMage δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-10, 09:15   #11
Nephilim
Jailbait LURK.

Το avatar του χρήστη Nephilim

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο GoriLLakoS Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ όμορφη η παρουσίαση αλλά έιμαι αντίθετος με την βαθμολογία στο θέμα της τιμής.
Πλέον βρίσκεις με πάνω κάτω τις ίδιες διαστάσεις (1.8"), 120GB (τα 2πλάσια δηλαδή, με 79€) δηλαδή ο δείκτης GB/€ πάει στο 0,65€-1GB .
Το 5 είναι υπερβολικό, ένα 3 θα ήταν οκ νομίζω

Προσωπική μου άποψη τώρα, δεν μου αρέσει ο σχεδιασμός του δίσκοu, Μοιάζει παλιομοδίτικος και όχι μοντέρνος !
Update.
H τιμη που ανακοινωθηκε απο Xigmatek ειναι στα 40-45€ που μεταφραζεται σε 0.66-075€/GB.

Για το Design ,γουστα ειναι αυτα.
Σε αλλους θα αρεσει σε αλλους οχι.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο katerinoula Εμφάνιση μηνυμάτων
εμένα μου θυμίζει Ελληνική ταινία με το Νίκο Γαλανό ο αναπτήρας...
κατά τα άλλα είναι μια αποτυχία, άργησε περίπου 2 με 3 χρόνια, σήμερα δεν έχει τίποτα να προσφέρει.
Δεν αναφέρθηκε στο review πως συμπεριφέρεται σε πτώσεις και το κατά πόσο ευαίσθητος είναι στη μεταφορά του, μπορείς να το πετάξεις χύμα σε μια μπανάνα; αν πέσει από το γραφείο κάτω στο πάτωμα θα ζήσει η θα τινάξει τα πόδια του;

+1, x-treme :Το γεγονός πως θέλει καλώδιο usb είναι λίγο μ@μ@κία... Αν είχε ενσωματομένο βύσμα ή (καλύτερα ακόμα) retractable καλώδιο θα τα έσπαγε. Βέβαια εντάξει, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα σε τέτοιο μέγεθος.
Γιατι δεν εχει κατι να προσφερει?Οι προτασεις σε αυτη τη κατηγορια τιμης ειναι ελαχιστες.
Για τα κρας τεστ που αναφερεις ναι σε μια "μπανανα" μια χαρα επιζει.
Το να ριχνουμε τα δειγματα απο γραφεια δεν νομιζω οτι μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα ετσι.

Το βυσμα δεν γινεται ,φανταζεσαι σε ενα USB HUB/προσοψη Η/Υ να "κρεμεται" αυτο?
Το retractable καλώδιο ναι ειναι μια πολυ καλη ιδεα αλλα πιθανοτητα δεν ειχε εφαρμογη αφου δεν υπηρχε χωρος για εξτρα features.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nephilim : 04-02-10 στις 09:24.
Ο χρήστης Nephilim δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-10, 09:11   #12
peter89
Computer Science Depart.

Το avatar του χρήστη peter89

Εγω παντως ανετα θα το αγοραζα αντι ενα μεγαλης χωρητικοτητας στικακι..
Ο χρήστης peter89 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-10, 16:02   #13
Redpill_79
Registered User

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο x-treme Εμφάνιση μηνυμάτων
Το γεγονός πως θέλει καλώδιο usb είναι λίγο μ@μ@κία... Αν είχε ενσωματομένο βύσμα ή (καλύτερα ακόμα) retractable καλώδιο θα τα έσπαγε. Βέβαια εντάξει, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα σε τέτοιο μέγεθος.
Εχμ... http://www.lacie.com/us/products/product.htm?pid=11106

Έχω τον 60αρη σε ιδιο μεγεθος.

Όντως δε μου φάνηκε το super πρωτοποριακό προϊόν, αλλα ωραιο το review.

Παλιά 15-02-10, 14:48   #14
GoriLLakoS
No Bull**** Please

Το avatar του χρήστη GoriLLakoS

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nephilim Εμφάνιση μηνυμάτων
Update.
H τιμη που ανακοινωθηκε απο Xigmatek ειναι στα 40-45€ που μεταφραζεται σε 0.66-075€/GB.

Για το Design ,γουστα ειναι αυτα.
Σε αλλους θα αρεσει σε αλλους οχι.
Απ'ότι κατάλαβα δεν άρεσε σε πολλούς και βγήκαν ήδη EOL.
Άντε, στην δέυτερη παρτίδα θα μάθει και θα πάνε καλύτερα

Bookmarks

Tags
60gb, gadget, lighter, mobile storage, xigmatek
Εργαλεία Review
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές