Jump to content

Gi0

Premium Members
  • Posts

    296
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Gi0

  • Γενέθλια 20/02/2000

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.289 Εμφανίσεις προφίλ

Gi0's Achievements

  1. Gi0

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    ^
  2. Gi0

    Θέμα στο bootάρισμα και Blue Screen!

    Eιμαι περηφανος
  3. Gi0

    Κουβεντα Περι Encryption

    Newly found TrueCrypt flaw allows full system compromise Με αλλα λογια: VeraCrypt 1.16
  4. Δεν την εχω κρατησει. Σε περιπτωση που ενδιαφερεσαι μπορεις να την αναπαραγεις εαν κατεβασεις το προγραμμα και τα dumps του karteo24 (η αναλυση που προερχεται απο τα δυο τελευταια και πιο προσφατα dumps).
  5. Ok.Για την ιστορια, οτι εγραψα ισχυει για την τελευταια μπλε οθονη που πηρες minidump, πριν 1 βδομαδα ακριβως, στις 17/8. Happy hunting.
  6. Εκ πρωτης οψεως δεν υπαρχει κατι που να φωναζει οτι προκαλει το προβλημα, οποτε επομενο βημα ειναι να ελεγξεις κατευθειαν τι παιζει με τους drivers του συστηματος σου, δεδομενου πως ειναι συνηθεις υποπτοι σε τετοιες περιπτωσεις. Εχεις αρκετους "απαρχαιωμενους". Πχ ενας της Asus ειναι απο το 2010 Καποιοι της Intel απο το 2013 (πχ ICCWDT.sys και iqvw64e.sys). Ο δευτερος μαλιστα εχει σχεση με την καρτα δικτυου σου. Τα παραπανω με μια ματια στη λιστα των drivers σου, δεν εκατσα να την ελεγξω ενδελεχως. Κατι το οποιο θα πρεπει να κανεις εσυ και να ανανεωσεις drivers για τους οποιους υπαρχουν updates. Η λιστα μαζι με τα timestamps τους Εαν μετα απο τα updates συνεχιστει το προβλημα, υπαρχει και συνεχεια.
  7. Minidumps!
  8. Gi0

    κολλάνε τα windows 7

    Κανε ενα κοπο και ανανεωσε οτι driver εχεις. Ειναι μερικοι που εχουν πιασει 7ετια, ενω μπολικοι ειναι στην 6ετια. Σου παραθετω την λιστα τους, μαζι με τα timestamps Τελος, δωσε προσοχη στον dtsoftbus01.sys, ειναι ο driver των Daemon tools και ειναι υπευθυνος καποια απτα προβληματα που εχεις Και μια απορια: Εχεις ιδεα τι ειναι ο Driver Verifier? Γιατι για ενα απο τα τεσσερα dumps που εχεις (αυτο που δειχνω στην επομενη photo), ηταν ενεργοποιημενος. Και η ενεργοποιηση του γινεται ειτε χειροκινητα.
  9. Gi0

    10 κωδικοί για το Watch dogs απο το κατάστημα Msystems

    Καλες γιο
  10. Gi0

    TheLab.gr V3 Bugs

    @Marika Power Ανευ σημασιας: Σε λιγο καιρο κλεινεις..ενα μηνα? Edit: Να μαθω να μιλαω. Απ οτι βλεπω και η δικια μου ημερομηνια εγγραφης ειναι ελαφρως εκτος. Google cache Edit 2: Μαλλον ειναι λιγο πιο συνθετο το προβλημα με τις ημερομηνιες. Πχ, το thread http://www.thelab.gr/_/news/apple-releases-ios-511-update-%E2%80%93-primarily-bug-r1672 οταν το βλεπω μεσα απο το "Νεο Περιεχομενο" μου, δεν ταυτιζεται με την πραγματικη ημερομηνια δημιουργιας του
  11. Gi0

    Alien: Isolation

    Πεθανε ο H.R. Giger
  12. Gi0

    Windows 8 Thread

    Windows 8.1 now available on MSDN and TechNet following developer complaints Με την Microsoft να δηλωνει πως :whistle2:
  13. Gi0

    Γλωσσα προγραμματισμου!

    Και μεσα σε δυο posts που εκανε, καταλαβες πως ο προγραμματισμος δεν ειναι γι αυτον, πως θα σπαταλησει χρονο και χρημα και πως πιθανοτατα δεν θα τα καταφερει?
  14. Gi0

    Γλωσσα προγραμματισμου!

    Οh really?:whistling
  15. Gi0

    Γλωσσα προγραμματισμου!

    Προσπαθω να καταλαβω το λογο για τον οποιο απαντησες στο thread.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.